• +385 1 6258 236
  • sd-duvancic@inet.hr

Indikator vrenja komine

indikator_vrenja_komine

Za određivanje završetka vrenja voćne komine.

Kako bi započeli pečenje rakije neophodno je da sav šećer u komini prevre u alkohol. Ako masulj nije prevrio dobit ćemo manje rakije.

Znanstvena ispitivanja pokazala su da trenutak destilacije prevrlog koma šljive značajno utječe na kvalitetu rakije. Rakije od kasnije destiliranih masulja imale su lošiji kemijski sastav i ocijenjene su nižim ocjenama okusa od komina koje su destilirane odmah po završenom alkoholnim vrenju.


Saznaj više

mjerno područje
(°Oe Oechsleovi stupnjevi šećera)
podjela skale
dužina
skale (mm)
ukupna dužina (mm)

kat. broj

Indikator vrenja komine
0 – 40
1 / 1
70
215
1104

Ambalaža: blister ambalaža sa plastificiranim kartonskim uputstvom za upotrebu

Uputstvo: hrvatski, srpski, slovenski

Kontaktirajte nas

  • 10410 Velika Gorica, Črnkovec 33, Hrvatska
  • + 385 1 6258 236
  • sd-duvancic@inet.hr

Vaše ime (obvezno)

Vaš email (obvezno)

Predmet

Vaša poruka